Odbornik US podnio krivičnu prijavu protiv člana PDP-a: Tvrdi da ga je pijan udario

Odbornik Ujedinjene Srpske iz Bijeljine Milan Trninić podnio je krivičnu prijavu prijavu protiv odbornika PDP-a Radosava Đokića, saopšteno je danas iz Gradskog odbora US.

“Sinoć u 20.00 časova, odbornik PDP u gradu Bijeljina Radosav Đokić u vidno alkohilisanom stanju prišao je sa leđa i udario odbornika i predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina Milana Trninića, dok je on razgovarao na telefon”, kažu u Ujedinjenoj Srpskoj.

Iz Gradskog odbora dodaju da su tom, kako navode, vandalskom činu, prethodile prijeteće SMS poruke i pozivi oko 18.00 časova.

“Došle su poruke jer je sin Radosava Đokića dobio negativnu ocjenu na popravnom ispitu u Poljoprivrednoj školi, gde je direktor član Ujedinjene Srpske. Pribranošću Milana Trninića nije došlo do većeg fizičkog incidenta, a odmah nakon napada, nasilnik je prijavljen policiji. Oko 22.00 časova policija je locirala nasilnika, privela u policijsku stanicu gde je alkotestiranjem utvrđeno da je tada imao 1,54 promila alkohola u krvi, pa je isti zadržan na trežnjenu. Milan Trninić je podnio krivičnu prijavu, a sve u cilju da se ovakve i slične stvari ne dogode bilo kom građaninu Bijeljine”, dodaje se u saopštenju.

Iz GO Ujedinjena Srpska Bijeljina pozvali su sve nadležne institucije da nepristrasno rade svoj posao.

“Pozivamo GO PDP Bijeljina i gradonačelnika da se javno ograde od ovog vandalskog čina, a Radosava Đokića da podnese ostavku na mjesto odbornika grada Bijeljina, jer nasilnicima nije mjesto u skupštinskim klupama”, zaključuje su u saopštenju GO Ujedinjena Srpska.

Ostavite komentar: