Od slatkog iznenađenja do trijumfa: Pojeli tortu sa njegovim likom, pa ga izabrali za načelnika

Zoran Vidić, poslanik SDS iz Broda, izabran je za načelnika ove opštine i to ubjedljivo, sa skoro 60 odsto glasova, a trijumfu je vjerovatno doprinijela i popularnost na društvenim mrežama koju je stekao zahvaljujući – torti.

Torta je bila ukrašena sa 30 zastavica RS, koje su simbolizovale 30 kandidata i kandidatkinja SDS za odborničke pozicije u Skupštini opštine Brod, te stranačkim simbolima i sloganima.

Predizborna torta je ubrzo postala hit na Fejsbuku i pokupila na nekoliko profila na hiljade lajkova podrške, a slatku kampanju pozdravili su mnogi poznati SDS-ovci, pa čak i supruga predsjednika stranke Stojanka Šarović.

I sam Vidić je bio dirnut pažnjom i javno se zahvalio za tortu, iako su ga pristalice isjekle i u slast pojele, sve sa šlagom. Očekivano, torta je izazvala i brojne komentare, u stilu “dok te mami, šećerom te hrani”.

Međutim, ispostavilo se da je torta “uradila posao”, jer je Vidić pobijedio i postao načelnik.

Poslastica ipak nije bila sretna za majstoricu koja ju je napravila. Tanja Aleksić je završila na 16. mjestu na listi i nije se izborila za odbornički mandat. Međutim, posla će zasigurno imati, jer je “načelnička torta” bila odlična reklama i promocija njene poslastičarske vještine, piše Srpskainfo.

Ostavite komentar: