“Očekujem dobar izborni rezultat”: Osam stranaka podržalo kandidata SNSD za načelnika

U Nevesinju je danas osam stranaka potpisalo koalicioni sporazum o saradnji i podršci kandidatu SNSD za načelnika opštine Nevesinje Milenku Avdaloviću.

Potpis na usaglašeni dokument o političkom djelovanju stavili su predsjednici opštinskih odbora SNSD, Socijalističke partije (SP), Demokratskog narodnog saveza (DNS), Pokreta “Volimo Srpsku”, Demosa, Socijalističke partije Srpske, Srpske napredne stranke i Ujedinjene Srpske.

Avdalović, aktuelni načelnik opštine, rekao je da mu je čast biti kandidat kojeg podržava osam političkih subjekata, te da očekuje dobar izborni rezultat jer je koalicija predvođena SNSD-om u prethodnom mandatu ostvarila 95 odsto obećanja građanima.

“Završili smo više značajnih infrastrukturnih projekata, doveli vodu sa Udbine, rekonstruisali sportsku dvoranu i Dom kulture, riješili rezervno napajanje strujom, izgradili centralno spomen-obilježje, rekonstruisali Ulicu cara Dušana i Ulicu Miloša Obilića, kružni tok kod opštine”, naveo je Avdalović.

Predsjednik Opštinskog odbora SP Ognjen Kuljić naglasio je da je politička platforma koalicije iz 2016. godine u najvećem procentu realizovana.

“Pokušaćemo da poboljšamo privredni ambijent, ojačamo poljoprivredu i otvorimo nova radna mjesta i tako zaokružimo koalicionu priču”, naglasio je Kuljić.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS Nebojša Žerajić rekao je da svi koji dolaze u Nevesinje vide da je posljednjih godina urađeno mnogo.

Potpisavanju koalicionog sporazuma prisustvovali su i narodni poslanici Ilija Tamindžija i Maksim Skoko.

Ostavite komentar: