Novi Vukanovićev šuo: Antonić tvrdi da provocira veći incident VIDEO

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Momčilo Antonić smatra da ponašanje poslanika u Klubu SDS-a Nebojše Vukanovića izlazi iz okvira zdravog političkog djelovanja, što dokazuje i njegov verbalni napad na glavnog revizora Srpske Jovu Radukića.

“Besmisleno je ganjati pojednice po skupštinskoj sali, unositi im se u lice snimati ih… Jednostavno, čovjek kao da provocira neki veći incident da bi dobio neku vrstu pažnje”, rekao je Antonić Srni.

Prema njegovim riječima, Vukanović zloupotrebljava imunitet poslanika, ne samo da govori šta hoće na sjednici Narodne skupštine, već i unutar objekta parlamenta, zna da ima obezbjeđenje, pokušava izazvati neku vrstu incidenta.

“Smatram da je to besmisleno, ne samo ovaj put, već i ono što je činio i prethodnih nekoliko puta”, istakao je Antonić.

Poslanik u Klubu SDS-a u Narodnoj skupštini Srpske Nebojša Vukanović objavio je na svom blogu video u kome se vidi kako po hodnicima Narodne skupštine Srpske ide za glavnim revizorom Srpske Jovom Radukićem, snima ga i postavlja mu pitanja o tenderima, javnim nabavkama, zapošljavanju.

“Ko si ti da diraš moj telefon i zatvaraš vrata? Je li gospodine Radukiću? Ko si ti da glumiš mangupa? Kako ste nabavili pola miliona KM namještaj? Jeste li revizor mafije? Položi račun, reci šta te pitam”, govorio je Vukanović dok ga je snimao.
Radukić mu je kazao da pošalje pitanja pa će odgovoriti.

“Sve je u skladu sa zakonom”, ponavaljao je Radukić, a potom se obratio osiguranju: “Može li neko da me zaštiti?”.

“Od koga? Ti si ovdje gost, a ja domaćin. Ima da položiš račune narodu. Podnio sam krivičnu prijavu protiv tebe, je li jasno?! (…) Što ste nabavili namještaj preko tendera od pola milona KM? Zašto ste napisali da dobavljač mora imati određene mašine, određenu površinu salona, radnike itd”, pitao ga je Vukanović.

Ostavite komentar: