Nešić o skupu podrške Pavloviću: Da li je sve predstava SNSD-a?

Nepostojeća ostavka gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića u potpunosti je razgolitila licemjerstvo SNSD-a i pokazala je da je sve što dolazi od SNSD jedna velika obmana.

Ovo je naveo predsjednik DNS Nenad Nešić povodom današnjeg skupa podrške Pavloviću.

“Pitanje je da li je Milorad Dodik postao Dodik nejaki kojeg ne sluša čak ni Pavlović, a poslušnost mu otkazuje i Gradski odbor SNSD u Prijedoru, ili su zajedno smislili predstavu za narod”, izjavio je Nešić.

Nešić ističe da, prema njegovim informacijama, Pavlović nije podnio ostavku jer takav dokument nije stigao u Centralnu izbornu komisiju.

Dakle, gradonačelnik laže ne samo Prijedorčane nego cijelu Republiku Srpsku, nastavljajući karijeru skandal majstora. Dodik treba da kaže da li su mu Pavlović i Gradski odbor SNSD u Prijedoru otkazali poslušnost ili je i on dio farse. Ako su mu otkazali poslušnost – kako onda Dodik može upravljati bilo čim kada ne kontroliše ni jedan svoj odbor!? Ako je i on dio prevare – kako onda da mu bilo ko vjeruje da čitava njegova politika nije prevara!? U oba slučaja, Dodik je poražen i sam treba da podnese ostavku – poručio je Nešić.

On ističe da Prijedor ne mogu voditi nestabilni ljudi skloni prevarama.

“Jedan Sebastijan Kurc podnese ostavku, tamo gdje se ona podnosi, i u Austriji nema skupova podrške. Može pasti i Kurc, ali ne smije pasti nijedan funkcioner SNSD! Zamjenik australijskog premijera je u martu ove godine podnio ostavku zbog neprimjerene veze sa zaposlenicom Vlade, ali ko je on spram Pavlovića? I Bil Klinton je završio karijeru na slučaju Levinski, ali šta je on za razne Pavloviće!?”, naveo je lider DNS-a.

On smatra da Pavloviću nije do Prijedora, nego do ličnih interesa.

Ostavkom koja je nevidljivija od F117 i današnjim skupom samo je pokazao koliko je nedorastao funkciji koja ga je zadesila, ponašajući se u stilu – ‘Poslije mene potop’!. On svoje greške može njegovati i srljati u nove, ali neka bude siguran da će Prijedor imati dostojnog gradonačelnika i da je Prijedor prepoznao sve obmane i laži SNSD-a – zaključio je Nešić.

Ostavite komentar: