Nešić: Milorade, ne skidaj Radovanovu tablu! VIDEO

“Ne bojim se Dodika! Što bih ga se plašio?! Dodik me nije doživljavao kao nekog ozbiljnog predsjednika i imao je bolji odnos sa nekim mojim saradnicima. Neću s Dodikom, imam ja ‘žišku’ i energiju”, rekao je sinoć gostujući na Face TV predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

On je istakao da je DNS stranka promjena, a to je potkrijepio podsjećanjem da su gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić 2016. godine i predsjenica RS Željka Cvijanović 2018. godine pobijedili uz podršku DNS-a, pa je tako i danas uz njihovu podršku Dtaško Stanivuković iz PDP-a pobijedio u Banjaluci, a Ljubiša Petrović iz SDS-a u Bijeljini.

Upitan o pritiscima da se skine tabla Radovana Кaradžića sa Studentskog doma na Palama, Nešić je rekao da mu se sviđa tabla Radovan Кaradžić.

“Da sam je ja stavio, nikad je ne bih skinuo ni pod kakvim pritiscima! Ako je Dodik skine, naći će rješenje da se opravda, ali sumnjam da će je skinuti! Ostaće istrajan! Ovlaštenja koja ima Incko vraćaju nas u srednji vijek!”, rekao je na Nešić na Face TV.
 

 Ostavite komentar: