Nedićeva uvjerena u pobjedu: SNSD i Dodik se panično uplašili kandidature Jelene Trivić

Da su se SNSD i Dodik panično uplašili kandidature Jelene Trivić, najbolje pokazuje činjenica da su se u prethodnih dva dana angažovali i on lično, ali i čitava eskadrila njegovih savjetnika, poslanika, stranačkih aktivista, pa i najbližih srodnika, da se u javnosti bave kandidaturom, likom i djelom dr Trivić, rekla je Olivera Nedić, član Glavnog odbora PDP-a.

Nedićeva je rekla da su reakcije iz SNSD razumljive.
“Jelena Trivić je sve što Dodik i drugi SNSD-ovi prvaci nisu. Ona je odmjerena i promišlja, za razliku od njegovih eksplozivnih reakcija. U političkim raspravama je argumentovana i kulturna, a s druge strane dobijamo psovke, klevete i laži. Dr Trivić i PDP tačno znaju kako vide Republiku Srpsku i to je predstavljeno u našem Programu obnove, dok SNSD radi od situacije do situacije, gledajući samo stranačku korist, a nikako interes naroda”, poručila je Nedećeva u saopštenju.
Nedićeva kaže da se Trivićeva bavi negativnim političkim pojavama i nudi rješenja, dok se drugi, besramnim lažima, bave njenim i privatnim životima drugih iz rukovodstva PDP-a.
“Jelena Trivić nema mrlja u biografiji, dok je Dodik najveći izdajnik srpskog naroda ikad, čovjek koji nas je raselio više nego bilo koji okupator. Oni znaju da će ih dr Trivić pobijediti i sada na sve, pa i na najprizemnije načine, pokušavaju to da spriječe. Ali šta god radili, neće im uspjeti, neka prihvate da od oktobra idu u političku hladovinu”, poručila je Nedićeva.

Ostavite komentar: