Nastavljen “rat” saopštenjima! Nešić Borenoviću: Nemaš hrabrosti da izađeš pred narod kao lider

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić upitao je predsjednika PDP-a Branislava Borenovića zašto je jedini lider “koji ne smije da izađe na crtu za neku inokosnu funkciju”, te mu poručio da izađe “iz kruga osam članova PDP-a koji ga doživljavaju kao lidera” i ponudi se za člana Predsjedništva BiH ili predsjednika Republike.
“Osim što nemaš hrabrosti da izađeš pred narod kao lider, svu tvoju laž ogoljava i činjenica kako si se u Briselu ponio. Valjda jer se nisi sjetio `Tvitera`, prepao si se čelnika EU i njima rekao da ti je sve prihvatljivo. Doduše, rekao si da nećeš zbog (lidera SNSD-a Milorada) Dodika pred kojim si se uvukao u sebe kao puž u kućicu nakon što je dreknuo na tebe”, rekao je Nešić.
On je dodao da je spokojan pred udarima vlasti i ostatka opozicije na “treći put” DNS-a, saopšteno je iz DNS-a.
“Oni koji udaraju nisu spokojni. Znaju da DNS od ključnog faktora promjena `trećim putem` postaje zastupnik većinskog interesa Republike Srpske koji traži nov pristup i novu energiju u politici. Zato svi iz SNSD-a, SDS-a i PDP-a danas žele da nas ugase”, navodi Nešić.
Borenović je na svom “Tviter” nalogu napisao za Nešića da je “Dodikov potrčko” i “obični režimlija kojem ni čitanje ne ide baš najbolje”.

Ostavite komentar: