Nakon isključenja iz DNS-a! Popović: Radi se na osnivanju nove partije u Srpskoj

Bivši potpredsjednik DNS-a Đorđe Popović potvrdio je Srni da se radi na osnivanju novog političkog subjekta u Republici Srpskoj i da je on dio tog tima, te da će u najskorije vrijeme javnost biti obaviještena o svim pojedinostima.

Popović je rekao da će biti u rukovodstvu nove političke partije, čije je osnivanje najavio bivši potpredsjednik DNS-a Darko Banjac.

“Računamo na ogroman broj opštinskih i gradskih organizacija DNS-a koje će ići zajedno sa nama. Među njima je i Opštinski odbor DNS-a u Brčkom, koji je zajedno sa predsjednikom odbora istupio iz ove stranke”, naveo je Popović.

On je dodao da je javnost u Srpskoj upoznata sa svim razlozima koji su doveli do ovakvog razvoja događaja.

Opštinski odbor DNS-a Brčko saopštio je danas da je od 30 članova odbora njih 25 istupilo iz DNS-a zbog smjene potpredsjednika DNS-a Đorđa Popovića.

“Smatramo da je odlukama predsjednika DNS-a Nenada Nešića o isključenju iz članstva istaknutih dugogodišnjih članova poput Đorđa Popovića, bez konsultacija sa odborima i članstvom, a naročito bez mišljenja članova odbora i regije ispred koje je postavljen za potpredsjednika DNS-a, nanesena ogromna šteta ovoj stranci”, navedeno je u saopštenju.Ostavite komentar: