Najavili “voz promjena”: Skupovi PDP-a u Sokocu i Istočnoj Ilidži

Sokolac se pridružio vozu promjena koji je krenuo iz Banje Luke. Broj ljudi koji su danas došli da čuju naše poruke nam jasno govore da ideja koju predvodimo ima veliku podršku u svakom mjestu naše Republike, poručio je Draško Stanivuković na društvenim mrežama.

Predsjednik banjalučkog odbora PDP-a i gradonačelnik Banjaluke danas je, zajedno sa Jelenom Trivić i Mladenom Ivanićem, učestvovao u “Razgovoru sa građanima” koji je PDP organizovao u Sokocu.

– Sokolac trebamo dodatno da snažimo, i da iskoristimo sve potencijale, ne samo Sokoca, nego i cijele Romanije – dodao je Stanivuković.

Večeras je PDP skup organizovao i u Istočnoj Ilidži.

Stanivuković je u obraćanju medijima najavio pobjedu njegove stranke na opštim izborima koji će u BiH biti održani 2022. godine.

– Milorad Dodik odbrojava svojih posljednjih 365 dana. Svaki naredni dan im je jedan dan manje koji im, je ostao da devastiraju Republiku Srpsku. Kada vidite ovu energiju novih generacija koji su 22 godine gledali šta su oni radili od Republike Srpske to je dokaz da su promjene stigle – rekao je Stanivuković.

– Ono što smo započeli u Banjaluci nastavićemo širom RS. Obići ćemo svako selo, saslušati svačiji problem – kazao je Stanivuković, prenosi Klix.ba.

 

Ostavite komentar: