“Mladima treba dati šansu”: Šeranić poručuje da je SNSD najjača politička partija

Član Glavnog odbora SNSD Alen Šeranić konstatovao je danas da je SNSD najjača politička partija na području opštine Kozarska Dubica, a da su mladi socijaldemokrati te opštine snaga koja tek dolazi.

Nakon sastanka sa rukovostvom i članovima Opštinskog odbora SNSD u Kozarskoj Dubici, Šeranić je rekao novinarima da mladima treba dati šansu. On je naveo da su, osim o stanju u oblasti zdravstva i socijalne zaštite, članice Aktiva žena danas inicirale razgovor o temi zdravlja žena.

“Razgovarali smo o mogućnostima organizovanja projekata koji se tiču preventivne zaštite zdravlja žena. Mislim da je to vrlo važno i svakako ćemo naći način da te projekte realizujemo ovdje”, najavio je Šeranić.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Kozarska Dubica Jovica Šuman rekao je da je sastanak bio prilika da se Šeranić upozna o situaciji u ovom odboru, kao i o epidemiološkoj situaciji u opštini Kozarska Dubica.

“Kandidovaćemo i neke projekte prema Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i vidjeti kakve su mogućnosti tog ministarstva da pomogne opštini Kozarska Dubica”, rekao je Šuman.

Ostavite komentar: