Milan Radović “opleo” po Šešiću: On je od stranke dobio sve, dok stranci ništa nije dao

Potpredsjednik SDS-a Milan Radović smatra da je poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Davor Šešić jedan od glavnih krivaca za loše stanje u gradskom odboru ove stranke u Banjaluci.

“Mnogo kvalitetnih ljudi se udaljilo ili otišlo iz stranke zahvaljujući njemu i njegovom odnosu prema njima. On je od stranke dobio sve, dok stranci ništa nije dao. Nikada u životu nije radio ništa, smatrajući da je stranka dužna da mu obezbijedi poslaničko mjesto”, rekao je Radović.

On je naveo da je više od 85 odsto predsjednika mjesnih, područnih i resornih odbora stranke reklo da Šešić nije osoba koja može da vodi stranku u Banjaluci, saopšteno je iz SDS-a.

Prema Radovićevim riječima, Šešić je, da bi oprao sebe od lošeg izbornog rezultata, počeo da prebacuje krivicu na Predsjedništvo stranke “iako u izbornom procesu ništa nije htio da uradi za stranku u Banjaluci”.

“Pravdao se tobožnjim radom na terenu za Draška Stanivukovića, dok je stranka u područnom odboru koji je on vodio osvojila tek nekoliko stotina glasova. Veoma je dobro bio upoznat da od 96 mjesnih odbora funkcioniše samo njih oko 30 i da se gradski odbor uopšte nije ni sastajao”, naveo je Radović.

Radović je istakao da je neistina da Šešić nije pozvan da radi u Povjereništvu stranke za Banjaluku, te da to demantuje odluka Predsjedništva o imenovanju Povjereništva.

“Nikada se nije pojavio ni na jednom sastanku, a sekretaru je lično rekao da ga to ne interesuje. Činjenica je da gospodin Šešić ne učestvuje u radu Kluba poslanika, niti jednog organa stranke, već nastupa samostalno dajući izjave koje uopšte nemaju veze sa stavovima koje je neki organ donio”, napomenuo je Radović.

Radović je naveo da je Šešić diplomirani pravnik, a da nikada nije radio u struci, čak ni državnoj ili u privatnoj firmi, advokatskoj kancelariji ili u Sudu.

Ostavite komentar: