Mektić se slikao sa osumnjičenim za ubistvo Stojanovića u Beogradu

Dragan Mektić, ministar za bezbjednost BiH u tehničkom mandatu, koji je nedavno na Tviteru vulgarno vrijeđao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, viđen je u jednom kafiću u društvu Milivoja Lovrenovića iz Gradiške, od ranije poznatog Policiji Republike Srpske zbog nasilničkog ponašanja.

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sredinom novembra ove godine čestitao srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na postignutom dogovoru u vezi sa imenovanjem predsejdavajućeg Savjeta ministara, Mektić je uputio neprimjerene poruke predsjedniku Srbije, piše RTRS.

Mektić je, između ostalog, na Tviteru poručio predsjedniku Srbije: “Idi liječi se, kako su samo bila fina tri dana bez tebe”.

Zanimljivo, istog mjeseca, Mektićev drug iz kafića Milivoje Lovrenović, kako su objavili mediji, uhapšen je u Gradišci jer je hodao ulicom i pucao iz pištolja, a zatim snimak okačio na društvene mreže.

Prema navodima medija, Lovrenović je hodao Ulicom Petra Pecije u Gradiški i pucao iz pištolja, a onda taj snimak okačio na Instagram.

Lovrenović je poznat policiji odranije po nasilničkom ponašanju, a vlasnik je i više ugostiteljskih objekata na području Gradiške.

 

 

Ostavite komentar: