Mektić ostaje u SDS-u, uskoro ulazi u Glavni odbor!?

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić ponovo je pokrenuo spekulacije o tome kako bi uskoro mogao da napusti SDS.

Nakon što je na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora SDS-a u Banjaluci izabrano sedam članova Predsjedništva te stranke (Vukota Govedarica, Milan Miličević, Mladen Bosić, Nemanja Vasić. Mićo Mićić, Rado Savić i Nedeljko Glamočak), Mektić je preko Tvitera poručio kako nije zadovoljan takvim izborom.

– Da budem iskren, mislio sam da će biti novih, mlađih ljudi. Ovdje još fali Cicko Bjelica i poklopilo bi se staro “Dodikovo” Predsjedništvo. Banjaluke nigdje. Ne vidim se u ovom društvu – napisao je Mektić na Tviteru.

Gepostet von BL Portal am Sonntag, 1. September 2019

 

Ministar bezbjednosti BiH nije se javljao na telefonske pozive redakcije Insajder portala, tako da su ostali uskraćeni za objašnjenje da li navedenom objavom najavljuje svoj izlazak iz SDS-a.

Međutim, odlično obaviješteni izvori Insajdera iz vrha najveće opozicione političke partije u Republici Srpskoj tvrde da Mektić “sigurno ne napušta SDS”, te da će on, kako kažu, uskoro postati član Glavnog odbora stranke.

– Mektić se vjerovatno našao uvrijeđen zbog toga što juče nije bio izabran u Predsjedništvo, ali bi, prema ranijem dogovoru, on uskoro trebalo da bude kooptiran u Glavni odbor SDS-a. U nedavnim razgovorima sa najvišim stranačkim čelnicima Mektić nijednom rječju nije najavio mogućnost izlaska iz SDS-u, tako da on sigurno ostaje naš član – ističu izvori pomenuog portala.

 

Izvor:(Insajder.in)

 Ostavite komentar: