Lider PDP nema sumnje: Borenović očekuje odličan rezultat u Istočnoj Ilidži

Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović očekuje odličan rezultat PDP u Istočnoj Ilidži na novembarskim izborima.

Borenović, koji je prisustvovao radnom sastanku sa rukovodstvom i kandidatima Opštinskog odbora PDP Istočna Ilidža, istakao je da je ovaj odbor jedan od najstabilnijih, koji konstantno ostvaruje dobre izborne rezultate, saopšteno je iz PDP.

“Siguran sam da će i ovdje, ali i u cijeloj Sarajevsko–romanijskoj regiji, PDP zajedno sa koalicionim partnerima iz SDS ostati ključni faktor opštinskih i vlasti u Gradu Istočno Sarajevo”, rekao je Borenović. On je izrazio ujerenje da će građani Istočne Ilidže ponovo dati povjerenje Marinku Božoviću, jednom od najmlađih načelnika opštine u Republici Srpskoj.

Borenović je uvjeren i u pobjedu Miroslava Lučića za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, kao i Nenada Vukovića za načelnika opštine Pale. U saopštenju se navodi da je sastanku prisustvovao i načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović, te kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić.

Načelnik Istočne Ilidže Marinko Božović (SDS), koji je kandidat za istu poziciju na izborima 15. novembra, rekao je da je saradnja sa PDP-om u ovoj opštini uvijek na izuzetno visokom nivou.

Božović je istakao da SDS i PDP u ovoj opštini uspješno sarađuju više od 15 godina, što je potvrđeno i u prethodne četiri godine.

Miroslav Lučić, kandidat SDS-PDP na prvim direktnim izborima za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, uvjeren je u svoju pobjedu na izborima, ali i da će ova koalicija činiti okosnicu skupštinske većine u gradu Istočno Sarajevo.

Predsjednik OO PDP Istočna Ilidža Rade Ćosović uvjeren je u odličan rezultat liste za Skupštinu opštine koju predvodi, dodavši da će PDP, kao i na prethodnim izborima, snažno stati uz Božovića i nakon izbora uspješno nastaviti saradnju koju godinama ostvaruju u ovoj opštini.

Ostavite komentar: