Kovačević sa novim podacima: Svi trendovi u korist Dodika

Drago mi je što su neke opozicione partije prihvatile naše sugestije i prestale sa spornim podacima, a iz SDS-a su i priznali pobjedu Željke Cvijanović, rekao je portaprol SNSD-a Radovan Kovačević.
“Kod Željke Cvijanović stvari su jasne, a i podaci za predsjednika Republike Srpske su sve bolji i bolji i vjerujem da ćemo uskoro moći da kažemo da je Milorad Dodik novi predsjednik Srpske”, rekao je Kovačević i naglasio da će Dodik tako postati čovjek koji je čak tri puta pobijedio na izborima za predsjednika.
Na 900 prebrojanih biračkih mjesta, kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik osvojio je 100.940 glasova.
Kandidat PDP-a Jelena Trivić ima 82.909 glasova, podaci su SNSD-a.

Kovačević naglašava da su iz SNSD-a zahvalni građanima Srpske koji su glasali i ponovo poziva predstavnike opoziconih stranaka da ne budu neozbiljni.
“Kampanja je završena i nema potrebe da iko manipuliše podacima i istinom. Svi trendovi idu u našu korist, a prema još nepotpunim podacima, imaćemo u svim lokalnim zajednicama i pobjedu za Narodnu skupštinu RS i parlament BiH”, rekao je Kovačević.

Ostavite komentar: