Kojić: Bećirović slikanjem sa Dudakovićem provocira i prijeti srpskom narodu

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Milorad Kojić rekao je da je podrška i slikanje bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića sa Atifom Dudakovićem, koji je optužen za zločine nad srpskim civilima i vojnicima na području Krajine, predstavlja provokaciju i pokušaj prijetnje srpskom narodu.

– Bećirović kao član Predsjedništva BiH pokušava stalno da provocira srpske žrtve i porodice žrtava i na taj način proizvodi dodatnu traumu svima u Republici Srpskoj, jer su zločini koje su Dudaković i njegova horda počinili monstruozni i ostavljaju duboke rane u srpskom narodu – rekao je Kojić Srni.

On je istakao da je ovo provokacija koja je na najnižem nivou, jer slikanje sa čovjekom optuženim za zločine nad Srbima, ne predstavlja zastrašivanje, već pokušaj prijetnje srpskom narodu.

– Sram te bilo Bećiroviću što podržavaš zlikovce i ubice, a sa druge strane sebe predstavljaš kao demokratu. Sve si pokazao sa ovim činom – rekao je Kojić.

On je upitao da li će američke i britanske demokrate osuditi ovo s obzirom da je Dudaković pod optužnicom.

– Sram vas bilo /američki ambasador u BiH/ Majkl Marfi ako ne reagujete na ovo. Da li vi provodite demokratiju po volji jednog naroda? Da li ste spremni da uvažite srpske žrtve? Niste, kao ni do sada – rekao je Kojić.

Ostavite komentar: