Jovičić čestitao građanima na demokratskim izborima: Sačekati zvanične rezultate o pobjedniku za predsjednika Srpske

Potpredsjednik DNS-a Radislav Jovičić apelovao je na sve političke aktere da se strpe, ne dovode narod u zabludu i da sačekaju zvanične rezultate Centralne izborne komisije BiH kada je riječ o pobjedniku izbora za predsjednika Republike Srpske.

Jovičić je rekao da će pobjednik sigurno biti između kandidata SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i PDP-a Jelene Trivić, te da je važno ove izbore održati mirno i dostojanstveno do kraja.

“Mi iz DNS-a ćemo nakon zvaničnih rezultata uputiti čestitku pobjedniku”, rekao je Jovičić na konferenciji za novinare u Izbornom štabu DNS-a u Banjaluci.

Jovičić je rekao da su DNS i on korektno vodili kampanju, te da očekuje od pobjednika izbora za predsjednika Srpske da nakon zvaničnog proglašenja održi jedinstvo srpskih partija u Republici.

“Na taj način će pomoći srpskom članu Predsjedništva BiH i Savjetu ministara kada je riječ o kreiranju srpske politike i zaštiti vitalnih nacionalnih interesa. Od pobjednika očekujem da formira Vladu koja će raditi u interesu građana Srpske”, rekao je Jovičić, koji je kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske.

Ostavite komentar: