Jelena Trivić od sutra potpredsjednik PDP-a

Sabor PDP-a na kojem će biti svečano obilježeno 20 godina od osnivanja te partije, izabran predsjednik i potpredsjednici PDP-a, te usvojene dvije stranačke deklaracije zakazana je za sutra u 13 časova u Banskom dvoru u Banjaluci.

Insajder saznaje, da bi pored ponovnog izbora Branislava Borenovića za predsjednika stranke u najuži stranački vrh na Saboru trebalo da uđe sadašnji poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Jelena Trivić.

– Borenović je jedini kandidat za predsjednika, tako da će sutra samo biti potvrđen njegov mandat i u narednom periodu. Što se tiče izbora potpredsjednika PDP-a, Igor Crnadak i Slaviša Marković takođe bi trebalo da dobiju još jedan mandat na tim pozicijama, a očekuje se da za potpredsjednika stranke sutra bude izabrana i Jelena Trivić – kažu izvori Insajder portala..

Oni dodaju i to bi na sutrašnjem Saboru PDP-a, osim Deklaracije za period 2019.-2039, trebalo da bude usvojena i još jedna deklaracija, posvećena lokalnim izborima sljedeće godine.

– Poslije završetka Sabora organi stranke uskoro bi trebalo da sprovedu u djelo i neke druge promjene, kadrovska rješenja i konkretne poteze kako bi PDP što kvalitetnije ušao u pripremu za lokalne izbore – ističu sagovornici pomenutog portala.Ostavite komentar: