Iz DNS-a oštro o Gligoriću: Pokazuje da je moguće biti papak na kvadrat

Nakon što je poslanik Slavko Gligorić prešao u Klubu poslanika Socijalističke partije, reagovao je DNS, čiji je on nekada bio član.

DNS se oglasio saopštenjem u kojem je iznio i niz uvreda, nazivajući Gligorića “papkom na kvadrat”.

“Da je naša politička scena postala mala bara puna preletača koji mijenjaju stavove za večeru to smo znali, a evo Slavko Gligorić pokazuje da je moguće biti papak na kvadrat i mijenjati stranke češće nego čarape. Nekadašnji potpredsjednik DNS, predsjednik Glavnog odbora ove stranke i čovjek koji je zahvaljujući mjestu na njihovoj listi osvojio poslanički mandat pokazuje da je moguće u godinu i po dana čak dva puta ispasti papak”, saopšteno je iz DNS-a.

Dodali su da je Gligorić izgleda bio “gadljiv” na gubitak privilegija iz vlasti.

“Po prelasku DNS u opoziciju on je u martu prošle godine prešao u NPS Darka Banjca, još jednog preletača. Očigledno za njegove apetite ni to nije bilo dovoljno pa se u ovom prelaznom roku odlučio za još jedan transfer – u SP Petra Đokića. Ne zna se kakva je ponuda u pitanju i čime će sad Gligorić opravdati ovu promjenu, ali se sa pravom možemo zapitati da možda preletanje nije samo stvar odluke već karakterna osobina”, naveli su iz DNS-a.

Gligorić je u Narodu skupštinu Republike Srpske ušao kao član DNS-a.

Gligorić, inače inžinjer saobraćaja, obavljao je ranije funkciju v.d. generalnog direktora Željeznica RS. Bio je potpredsjednik DNS-a, ali i funkcioner PDP 1999.

Ostavite komentar: