Ivić upitao SDS: Koliko vam je decenija potrebno da srušite Dodika

SDS je izjavom Stevana Salatića potvrdila svu svoju nespremnost da se stvarno posveti promjenama u Republici Srpskoj, ostavljajući sebe u starom crno – bijelom filmu neuspjeha i poraza koji traje već 16 godina.

Nažalost, radi se o stranci koja je utemeljila Republiku Srpsku, a svela se na političku opciju koja nas dijeli i prebrojavaja, umjesto da nas sabira, kaže dr Duško Ivić, potpredsjednik DNS i šef kluba poslanika u NSRS.

On poručuje da građani ne žele svađe već rezultate, prenosi Srpskainfo.

“Vaša politika protiv Dodika ne daje rezultate već 16 godina. Stranke sa tolikom tradicijom me smiju biti statisti u Dodikovom crno-bijelim filmu, a vi na to pristajete i ne želeći da iskoračite iz iste matrice u kojoj ste godinama, doprinosite ostanku SNSD na vlasti. To je istina, htjeli vi da je vidite ili ne”, kaže Ivić.

Pita SDS koliko im je decenija potrebno da sruše Dodika?

“Zajedno sa njim ubili ste svaku nadu, on pričom da ne može bolje, vi da će biti gore. Dosta je. Treći put je put alternative svemu što je građanima zagadilo politiku ovih 16 godina jer naspram vaših podjela narod Srpsku voli nepodijeljeno. Shvatite, sada smo konkurenti. Ne neprijatelji, jer Treći put politiku gleda na drugi način. Nismo mi crno bijeli film SNSD, SDS i PDP. Mi smo srpski svijet, naša trobojka, crveno plavo bijela. Požrtvovana i poštena politika koja vjeruje da Srpska može mnogo bolje jer njen narod zaslužuje mnogo bolje”, saopštio je Ivić.

Podsjećamo, povod za polemiku bila je izjava lidera DNS, Nenada Nešića, da samo on, a ne Mirko Šarović, može da pobijedi Željku Cvijanović na izborima za člana Predsjedništva BiH.

SDS je odgovorio da to potvrđuje da će vlast imati tri kandidata na izborima, a opozicija samo jednog – Šarovića.

Ostavite komentar: