“Idemo po definitivnu pobjedu u Gacku”: Potpisan koalicioni sporazum sedam stranaka o podršci Milinkoviću

Predstavnici sedam političkih stranaka potpisali su danas koalicioni sporazum o podršci kandidatu SNSD za načelnika opštine Gacko Ognjenu Milinkoviću na predstojećim lokalnim izborima.

Podršku Milinkoviću, osim SNSD, dali su i SPS, DNS, Demokratski savez, SP, Ujedinjena Srpska, Prva Srpska demokratska stranka.

Milinković je izrazio zadovoljstvo što je ova široka koalicija potpisala sporazum.

“Podrška je veoma široka, jasna, nedvosmislena i sada nema dileme da 15. novembra idemo u definitivnu pobjedu na lokalnim izborima u Gacku”, rekao je Milinković.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD u Gacku Srđan Milović rekao je da do sada u Gacku nisu imali ovako široku koaliciju i izrazio nadu u ubjedljivu pobjedu i kandidata za načelnika, ali i u ubjedljivu skupštinsku većinu u budućem parlamentu.

“Mislim da je i ovo dokaz da u Gacku mnogo šta ne štima, ne ide kako treba i ovo naše današnje okupljanje nije slučajno. Siguran sam da će rezultat biti kao i u Crnoj Gori, pobjeda za dobru budućnost svih građana Gacka”, istakao je Milović.

Član SPS u Gacku, koji je jedan od potpisnika koalicionog sporazuma, Maksim Skoko smatra da nema dileme da će ova široka koalicija ostvariti pobjedu na izborima u Gacku.

Milović je rekao novinarima da u Gacku mnogo toga treba uraditi i da će načelnik od prvog dana morati da zasuče rukave.

“Svjedoci smo da Gacko ne izgleda kako treba, da je Gacko grad iz koga se odlazi, da Gacko zaslužuje mnogo bolje. Svjedoci smo da u Gacku sadašnja vlast, sadašnja skupštinska većina, zajedno sa načelnikom ne uspijeva da odgovori na mnoga vitalna pitanja koja su bitna za građane i prosperitet grada”, rekao je Skoko novinarima nakon potpisivanja sporazuma.

Ostavite komentar: