I danas novi snimak u javnosti: Mektić “radi o glavi” Milanu Tegeltiji

Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH i bivši ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić tvrdio je da “radi Milanu Tegeltiji o glavi”.

U snimku, koji je objavio portal “opcija.net”, Mektić tvrdi da očekuje tužbu od predsjednika VSTS-a Milana Tegeltije.

“Radim, radim i ja njemu o glavi”, kaže Mektić na audio snimku, koji je nastao u junu prošle godine, a na njemu su, navodno, pored Mektića još Dragan Stanivuković, otac novoizabranog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, i Joksim Lukenda, funkcioner SDS-a koji je postao poznat po zluopotrebi donacija koje je dobijala ta stranka, navodi se u tekstu koji je objavio portal “opcija.net”.

Audio snimak obiluje nizom vulgarnosti, psovanjem i etiketiranjem glavnog tužioca Tužilaštva BiH Gordane Tadić, tužioca Olega Čavke i niza drugih osoba.

Na snimku primitivnim riječnikom, uz psovke, Mektić sagovornicima objašnjava razgovor sa tadašnjom amabasadorkom Njemačke u BiH.

 

Dragan Mektić je jučerašnje objavljivanje novog kompromitujućeg snimka protiv Milana Tegeltije i njegov odgovor da je “čist kao suza” na tviteru prokomentarisao u svom stilu riječima: “Hajde što si totalno sje… i uništio pravosuđe u BiH ali otkud ti taj mentalni nagon da tako retardiran je… ovaj narod u zdrav mozak.”

Ostavite komentar: