“Građani podržali nove ljude i ideje”: Partija SPS obilježila šest mjeseci od osnivanja

Predsjednik Socijalističke partije Srpske (SPS) Goran Selak rekao je da je ova stranka za kratko vrijeme i u teškim uslovima rada ostvarila rast i da su se na vrijeme pripremili za lokalne izbore, zakazane u novembru.

Selak je povodom šest mjeseci od osnivanja SPS napomenuo da su vrijedno radili u uslovima kada nije bilo moguće okupljanje zbog mjera zaštite, te da na izbore izlaze u 41 lokalnoj zajednici u Republici Srpskoj i u dvije opštine u FBiH, gdje imaju svoje kandidate za odbornike, kao i kandidata za načelnika opštine Teslić.

“Za kratko vrijeme ostvarili smo ogroman rast, građani su prepoznali i podržali nove ljude i nove ideje koje smo predstavili u prvih pola godine i već sada možemo reći da ćemo nakon predstojećih izbora imati još veću snagu i uticaj da zajedno sa građanima gradimo budućnost Srpske”, istakao je Selak. On je zahvalio svima koji su učestvovali u stvaranju jedne nove priče i energije.

Povodom šest mjeseci od osnivanja, danas je u prostorijama SPS u Banjaluci održan sastanak nosilaca aktivnosti iz svih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj u kojima SPS nastupa na predstojećim izborima.

Ostavite komentar: