Godišnjica proboja Solunskog fronta: Ispred Palate Republike zastave u čast Dana srpskog jedinstva VIDEO

Ispred Palate Republike u Banjaluci postavljene su zastave povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Republika Srpska i Srbija obilježavaju zajednički praznik na godišnjicu proboja Solunskog fronta, a u Banjaluci će na platou ispred Hrama Hrista Spasitelja biti održana svečana akademija “Pohvala srpskom narodu – dan kada je probijen Solunski front”.
Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović razgovaraće danas u Banjaluci sa ministrom odbrane Republike Srbije Aleksandrom Vulinom povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.
Cvijanovićeva će sa Vulinom razgovarati u 17.00 časova u Palati Republike, najavljeno je iz kabineta predsjednika Srpske.
Za 17.30 časova predviđeno je da Vulin predsjedniku Srpske uruči replike ratnih zastava ispred Palate Republike, nakon čega slijede izjave za medije.
U 20.00 časova Cvijanovićeva će prisustvovati svečanoj akademiji “Pohvala srpskom narodu – dan kada je probijen Solunski front” na Trgu srpskih vladara.Ostavite komentar: