Eko piramida: Krivične prijave protiv Draška Stanivukovića i Slobodana Vaskovića

Kompanija Eko piramida saopštila je danas da će protiv poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića i blogera Slobodana Vaskovića iz Banjaluke podnijeti krivične prijave zbog, kako kažu, blaćenja i iznošenja gnusnih laži na račun kompanije i odgovornih lica u njoj.

U ovoj kompaniji navode da su primorani na taj korak kako bi zaštitili svoj integritet i čast.

“Tako će gospoda vrlo brzo imati priliku da pred sudom iznesu činjenice i dokaze koje imaju i tako raskrinkaju, kako tvrde, ‘veliki kriminal’. Na Vaskovićevom blogu i tokom cirkusantskog nastupa Stanivukovića u dnevniku BN televizije iznesene su gnusne i bezočne laži sa namjerom da nam bude nanesena šteta i oblaćena naša kompanija i ljudi zaposleni u njoj, zarad prikupljanja jeftinih političkih poena”, navodi se u saopštenju iz Eko piramide.

Reagujući na Stanivukovićeve optužbe da se bogate na račun tuđe muke i prodaju dječije pelene katastrofalnog kvaliteta pri čemu se vrši kriminal neviđenih razmjera, kompanija Eko piramida navodi da uopšte ne učestvuju u isporuci dječijih pelena, niti su učestvovali na tenderu za dječije pelene.

U saopštenju se dodaje da se to lako može proveriti na sajtu Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske gde je javno objavljeno koja kompanija vrši isporuku dječijih pelena.

“Sasvim je logično da ta kompanija snosi eventualnu odgovornost za kvalitet isporučene robe, ali nije etički ni ljudski da mi sudimo o tome. Naša kompanija ne isporučuje te ‘katastrofalne pelene’. Sve to dobro zna i Stanivuković i ovo je bio još jedan u nizu njegovih nastupa gde jasno pokazuje da mu je najvažnija lična promocija”, navedeno je u saopštenju iz kompanije Eko piramide.

 

Izvor:(RTRS)

 

Ostavite komentar: