Dragan Mektić o novom rukovodstvu SDS-a: Ne vidim se u ovom društvu

SDS-ov ministar u još uvijek aktuelnom Savjetu ministara BiH Dragan Mektić očito je nezadovoljan izborom novog rukovodstva stranke, poručujući da se ne vidi u društvu koje će voditi stranku u narednom periodu.

Na današnjoj stranačkoj sjednici izabrani su novi Glavni odbor te Predsjedništvo SDS-a. Za predsjednika Glavnog odbora izabran je Milan Miličević, dok je njegov zamjenik Nenad Lalić.

U Predsjedništvo stranke izabrani su tajnim glasanjem, na prijedlog predsjednika SDS Mirka Šarovića, Mladen Bosić, Vukota Govedarica, Nedeljko Glamočak, Rado Savić, Mićo Mićić, Milan Miličević i Nemanja Vasić.

“Da budem iskren mislio sam da će biti novih mlađih ljudi. Ovdje još fali Cicko (Milovan) Bjelica i poklopilo bi se staro ‘Dodikovo’ predsjedništvo Banje Luke. Nigdje se ne vidim u ovom društvu”, poručio je Mektić.

Mektić je i ranije iznosio kritike na upravljanje strankom, čak se spominjala opcija da bi mogao napustiti stranku. Da li će se sada nešto promijeniti, s obzirom da Mektić nije izabran u uže rukovodstvo SDS-a, ostaje da se vidi.

 

Izvor:(Klix.ba)

Gepostet von BL Portal am Montag, 2. September 2019

Gepostet von BL Portal am Sonntag, 1. September 2019Ostavite komentar: