Dragan Bogdanić: Napad na mene ima politički motiv

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić ocijenio je da današnji napad na njega u Tesliću ima politički motiv, navodeći da napadač Ilija Pavlović pripada kriminalnom miljeu.

“Ja sam na trotoaru razgovarao sa prijateljem, Pavlović je izašao iz vozila i odmah počeo da me vrijeđa, udario me je, od udarca sam pao, onako kratko onesviješten sam ustao, on je nastavio sa prijetnjom da će me bukvalno fizički likvidirati i to nije od juče”, rekao je Bogdanić novinarima, nakon što je dao izjavu u Okružnom tužilaštvu u Doboju.

On je naveo da mu je Pavlović i ranije prijetio, o čemu su obaviještene nadležne institucije.

“To su ljudi koji su za novac spremni sve da urade. Mislim da sam bio praćen pošto su bila dvojica i da se znalo gdje ću ja biti. Mnogo je koincidencija da bi bilo slučajno”, rekao je Bogdanić.

On je naveo da je zbog udarca u glavu i pada bio kod neurologa.

Bogdanić je istakao da nastavlja sa svojim političkim radom, uprkos svim dešavanjima i prijetnjama.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je u Tesliću prijavljeno da je danas lice čiji su inicijali I.P. /56/ iz Teslića nakon verbalne prijetnje fizički napalo sugrađanina čiji su inicijali D.B. /54/.

Nakon napada koji se dogodio oko 12.00 časova u Ulici Svetog Save, licu D.B. je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić, odakle je upućeno u dobojsku bolnicu radi daljeg ukazivanja ljekarske pomoći i eventualnog izjašnjavanja o stepenu zadobijenih povreda, istakli su iz policije.

U saopštenju je navedeno da je u toku rad po ovoj prijavi, a o svemu je obaviješten dežurni okružni tužilac, pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mjere.

 

Izvor:(SRNA / ATV)

 

Ostavite komentar: