Mile, Mile, ori se štabom SNSD-a! Dodik proglasio pobjedu: Ponosan sam što sam bio kandidat FOTO/VIDEO

Proglašavam pobjedu sa 274.000 glasova u odnosu na Jelenu Trivić koja je osvojila 246.000, rekao je Milorad Dodik u Izbornom štabu SNSD-a.
“Na osnovu do sada prebrojanih glasova, jasno je da sam ja pobjednik i da ću biti predsjednik Republike Srpske, jer ovaj trend mi dozvoljava da kažem da sam pobijedio. Hvala svima, Republika Srpska je pokazala da je deomkratski zrelo društvo i da su naši ljudi donijeli pravu odluku, uprkos komplikovanim okolnostima izmjena Izbornog zakona”, rekao je Dodik.

Dodik je proglasio i pobjedu kandidata SNSD-a Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.
On je naveo da je, na osnovu 523.326 obrađenih glasova, osvojio 274.987, kandidat PDP-a Jelena Trivić 246.425, a kandidat DNS-a Radislav Jovičić 1.914.
Dodik je naglasio da je izuzetno važno što su izbori protekli mirno i bez problema, što, kako je rekao, pokazuje demokratsku svijest i karakter naroda, kao i da je ponosan što je bio kandidat i odnio pobjedu.
“Učiniću sve da Republika Srpska  bude jaka i stabilna i nastaviću saradnju sa Srbijom, Rusijom, Mađarskom, kako bismo nastavili sa provođenjem naših politika”, poručio je Dodik.
Pobjedu je potvrdio i pred okupljenim aktivistima, koji su uzvikivali: Mile, Mile!
Nakon toga, počeo je i koncert Ace Lukasa koji je ranije stigao u Izborni štab SNSD-a.

Ostavite komentar: