Dodik: Prijedlog Zakona o ispitivanju porijekla imovine uputiti svim strankama

Izvršni komitet SNSD-a utvrdio je da zajednički prijedlog Zakona o ispitivanju porijekla imovine uputi svim strankama i vlasti i opozicije, te da nakon toga zajednički bude poslat u NSRS, kazao je Milorad Dodik, lider ove partije.

“Danas je usvojena inicijativa za donošenje Zakona o ispitivanju porijekla imovine čiji će prijedlog biti upućen svim partijama koji učestuju u vlasti, ali i opozicionim strankama. Vjerujemo da će sve partije, i vladajuće i opozicione razmotriti Prijedlog ovog zakona, uputiti sugestije i prijedloge da se dalje zajedno dogovaramo o konačnom rješenju”, istakao je Dodik, prenosi RTRS.

On je nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a u proširenom sastavu koja je održana u Banjaluci kazao da je zakon radjen po uzoru na Srbiju.

Naglasio je da su na sjednici Izvršnog komiteta SNSD-a razgovarali o ukupnoj političkoj situaciji u Srpskoj i BiH.

Dodik je istakao da je u složena situacija u BiH i da nesposobnost Federacije BiH formira vladu govori dovoljno o ambijentu.

Sjednici su prisustvovali i potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović, Radovan Višković, Nebojša Radmanović i Igor Radojičić, te generalni sekretar stranke Luka Petrović.

Sjednici, između ostalog, prisustvovali i članovi Izvršnog komiteta SNSD-a Nada Tešanović, Denis Šulić, Slavko Mitrović, Zoran Tegeltija i drugi.

Ostavite komentar: