Dodik: Prijava i poziv za saslušanje Nenada Nešića uobičajene mjere VIDEO

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je stvorena loša atmosfera u korišćenju resursa javnih puteva i da su podnošenje prijave Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv predsjednika DNS-a Nenada Nešića i poziv na saslušanje u Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske uobičajene mjere koje preduzimaju odgovorne strukture vlasti.

“Stvorila se loša atmosfera u korišćenju resursa javnih puteva i u tom pogledu se preduzimaju mjere koje su uobičajene za odgovorne strukture vlasti i tu nema nikakvih problema. To ćemo uraditi i prema kadrovima SNSD-a”, rekao je Dodik.

Bivši v.d. direktora “Puteva Republike Srpske” Nenad Nešić ispitan je danas u svojstvu osumnjičenog u prostorijama Uprave kriminalističke policije po naredbi Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka u okviru istrage da je počinio krivična djela zloupotreba službenog položaja i neizvršenje sudske odluke, saznaje novinska agencija Srna.

Prijavu protiv Nešića, prema nezvaničnim saznanjima Srne, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka podnijela je Kancelarija za razmatranje žalbi BiH u vezi sa postupkom javnih nabavki za zaštitu i redovno održavanje regionalnih i magistralnih puteva iz oblasti jedan.

 Ostavite komentar: