Dodik poručio: Apsolutno nedostižna pobjeda

Nismo neozbiljni da proglašavamo pobjedu bez konačnih rezultata, iako i sada znamo da je razlika u glasovima za predsjednika Republike Srpske u moju korist nedostižna, rekao je na konferenciji za novinare u Izbornom štabu SNSD-a Milorad Dodik.
On je rekao da će razlika između njega i njegovog protivkandidata Jelene Trivić biti oko 40.000 što je neprikosnovena i nedostižna pobjeda.
“Mi se trudimo da damo tačne podatke i nismo oni koji bi proglašavali pobjedu, pa se sutra kajali. U značajnoj smo prednosti, prema sada prebrojanim glasovima, ja imam 235.692 glasa i u ovom trenutku to je nedostižna razlika, kada se uzme u obzir preostali dio za probrojavanje koji je negdje oko 140.ooo glasova”, rekao je Dodik.
On je naglasio da je SNSD postigao maksimalan rezultat i da je za poslaničke liste dobio više nego sve druge partije zajedno.
“Zadovoljni smo i rezultatom u Banjaluci. Još neću reći da je ovo pobjeda, jer nisam neozbiljan, ali za nekih pola sata ćemo ih imati. Nema razloga da sumnjamo da će rezultat za predsjednika biti ugrožen”, rekao je Dodik.
Takođe je poručio da želi da čestita Željki Cvijanović na neprikosnovenoj pobjedi za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Ostavite komentar: