Dodik, Cvijanović i Višković uputili saučešće porodici policajca Slađenka Tubina

Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici policajca Slađenka Tubina iz Prijedora koji je stradao obavljajući časno i hrabro svoju dužnost.

“Sa dubokim žaljenjem sam primio vijest o nesreći koja se dogodila sinoć u LJubiji kod Prijedora u kojoj je tragično nastradao mladi policajac Slađenko Tubin koji je časno i hrabro obavljao svoju dužnost”, istakao je Dodik.

Dpdik je istakao da je tragična smrt policajca nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, kolege i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Uspomena na njega ostaće zauvijek sačuvana u srcima njegove porodice, radnih kolega i svih ljudi koji su ga voljeli i poštovali”, istakao je Dodik.

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Slađenka Tubina, koji je tragično stradao na dužnosti u Gornjoj Ravskoj, opština Prijedor.

“Duboko me je potresla vijest o smrti Vašeg sina, oca i supruga, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Slađanka Tubina. Njegova smrt opomena je svima nama da borba protiv nasilja nikada ne smije posustati, ali i podsjetnik da je posao policajca jedan od najtežih”, istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Republike je naglasila da iskreno saosjeća sa bolom porodice policajca Slađenka Tubina i upućuje izraze najdubljeg saučešća, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je telegram saučešća porodici policajca Slađenka Tubina iz Prijedora, koji je tragično stradao na dužnosti.

“Duboko sam ožalošćen i potresen viješću o smrti vašeg sina, oca i supruga, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Slađenka Tubina”, naveo je Višković u telegramu.

Višković je istakao da je Tubinovim preranim i tragičnim odlaskom porodicu zadesio nenadoknadiv gubitak, a da su Ministarstvo unutrašnjih poslova i policija Republike Srpske ostali bez hrabrog i časnog policajca i dobrog kolege.

“Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, u ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, upućujem vam izraze dubokog saučešća”, navodi se u telegramu.

Policajac Slađenko Tubin podlegao je noćas povredama od prostrelnih rana nakon što je na njega u Gornjoj Ravskoj pucao Marko Šabić.

Šabić je prethodno oca Veselka ubo nožem u grudi, a kada je policajac Slađenko Tubin došao na intervenciju, Šabić je otvorio vatru na njega.

 

Izvor:(SRNA)

Ostavite komentar: