Đajić opleo po PDP-u: Zloupotrijebili su kartone pacijenata, ovo je posao za policiju

Zloupotrijebili su ono što nikako nisu smjeli. Uzeti bolesne ljude, koji su preležali kovid. Uzeti im kartone i ucjenjivati da glasaju za PDP, ovaj snimak, posao je za policiju, tužilaštvo i CIK, poručio je ovo predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić.
On je reagovao na današnji snimak koji se pojavio u javnosti, a koji, prema tvrdnjama portala Banjalučke priče, pokazuje da je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sa saradnicima iz Gradske uprave iznio arhivu sa podacima zaraženih od Kovida 19, kojima je Uprava izdala Rješenje o izolaciji i odnio je u prostorije koje koriste članovi Gradskog odbora PDP-a.
“Govorim kao ljekar i humanista. Ovo je nečuveno. Ja sam ogorčen. Nemam pravu riječ da upotrijebim za njih. Uzeli su kartone bolesnih ljudi koji su preležali koronu i koji su bili u karantinu. Odnijeli su te kartone u političku partiju i zvali te ljude. Pozivam da se policija i tužilaštvo aktiviraju, ali i CIK. Ono je očigledno, nije montirano. Jasna imena i prezimena su na kartonima“, rekao je Đajić.

Ostavite komentar: