DEMOS iz Gradiške poručio: Očekujemo direktan poslanički mandat u Izbornoj jedinici dva

DEMOS se u kampanji za opšte izbore zalagao za kompromisna rješenja među strankama, narodima i građanima i bori se za glasove birača koji tako razmišljaju, izjavio je predsjednik partije Nedeljko Čubrilović.
Čubrilović je na predizbornom skupu u Gradišci rekao da su na listama ove partije ljudi koji su dokazani u svom poslu i svojoj sredini.
On je naglasio da DEMOS u Izbornoj jedinici dva za Narodnu skupštinu Republike Srpske očekuje direktan poslanički mandat i veliki broj glasova za poslanika za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.
“DEMOS je u ovoj kampanji govorio samo o sebi i svojim kandidatima i onome što su naši ciljevi. Naš izborni cilj je da imamo stabilan poslanički klub u Narodnoj skupštini Srpske kako bi zajedno sa koalicionim partnerima mogli promovisati naše stavove”, dodao je Čubrilović.

Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Vladimir Janković istakao je da je DEMOS na prošlim lokalnim izborima ostvario dobar rezultat, da je stranka jačala i da će sigurno imati direktan poslanički mandat iz izborne jedinice koja obuhvata Gradišku, Srbac, Laktaše i Prnjavor.
On je naglasio da će se, kao neko ko se bavi privredom, ukoliko dobije povjerenje građana i postane poslanik u Narodnoj skupštini Srpske zalagati za jačanje i stvaranje jake i stabilne privrede.

Janković je naveo da je za privrednu djelatnost Gradiška idealna sredina jer graniči sa EU.
Kandidat na listi DEMOS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan Vanja Vidović Janjanin istakla je da ova stranka vodi račun o svakom građaninu, demografskim pitanjima, obrazovanju i kulturi, što je i njen glavni fokus političkog djelovanja.

Ostavite komentar: