“Demos bez dileme – Prijedor prije svega”: Zajednička lista kandidata za Skupštinu grada

“Demos bez dileme – Prijedor prije svega” slogan je pod kojim će na lokalnim izborima u novembru nastupiti koalicija Demosa i NDP u gradu na Sani, najavio je danas predsjednik prijedorskog Gradskog odbora Demosa Tomislav Prpoš.

“CIK BiH je ovjerio našu listu što znači da smo ispunili sve uslove da ravnopravno sa drugim političkim subjektima učestvujemo na ovim izborima, a to je za nas posebno značajno jer mi u izbornoj trci učestvujemo prvi put”, rekao je Prpoš na konferenciji za novinare u Prijedoru.

On je naveo da zajednička lista Demosa i NDP u Prijedoru ima 33 kandidata iz svih slojeva društva, od omladine do penzionera, da je zastupljena cijela teritorija grada i da polovina kandidata ima visoku stručnu spremu.

“Za nas su posebno važni rezultati ovih izbora jer određuju naš status za duži period u budućnosti na ovim prostorima. Ubijeđeni smo da ćemo imati povjerenje građana i ostvariti svoj izbroni cilj, a to je klub odbornika u Skupštini grada Prijedora”, dodao je Prpoš.

Povjerenik prijedorskog NDP Silvi Milanović izrazila je zadovoljstvo zajedničkom listom kandidata iz svih kategorija društva.

“Takav koncept smo imali prilikom sastavljanja liste da svaki građanin Prijedora može prepoznati sebe i dati glas predstavniku koji će ga zastupati u skupštini”, rekla je Milanovićeva.

Predsjednik izbornog štaba koalicije Demosa i NDP u Prijedoru je Branislav Kecman.

Ostavite komentar: