“Čista mi je duša i obraz”: Đajić poručio da su napadi na njega prevršili svaku mjeru

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci Vlado Đajić izjavio je da su medijski napadi na njega politički motivisani i da je sve to prevšilo svaku mjeru.

Komentarišući sve češće natpise na pojedinim portalima gdje ga optužuju da sarađuje sa kriminalcima, Đajić je naglasio da cijeli svoj radni vijek radi na spasavanju života.

“Danas, nakon više od 30 godina rada, govore da se družim sa kriminalcima i da ih zapošljavam. Lako se može provjeriti ko radi na obezbjeđenje u UKC-u, a što mene lično tiče, obezbjeđenje mi ne treba, jer u svaki objekat, kafanu, šator, prodavnicu ulazim čiste duše i obraza”, rekao je Đajić novinarima u Banjaluci.

On je dodao da kod njega dolaze pacijenti raznih profila i da nikada nije pitao ko je ko, već ih isključivo gledao kao pacijente, te dodao da njegov rad nije smetao dok nije postao predsjednik Gradskog odbora SNSD-a, gdje je iz patriotskih razloga jer njemu, kako je rekao, politika ne treba.

Đajić je dodao da nema potrebu da se bilo kome pravda, ali da zbog svih tih napada i laži trpi njegova porodica.

On je podsjetio da je UKC tokom pandemije imao odgovor kakve nisu imali mnogi jači i bogatiji klinički centri, te da nijedan pacijent nije ostao bez najbolje moguće njege, a sve što se radi na UKC-u, gradnja novih objekata, nabavka vrhunske opreme, ulaganje u edukaciju kadra, služi isključivo pacijentima ove zdravstvene ustanove.

“Mi ćemo zbog naših pacijenata nastaviti da jačamo zdravstveni sistem bez obzira na pisanje svih onih koji pokušavaju na svaki mogući način da nanesu štetu ne samo meni, nego i ovoj zdravstvenoj ustanovi, ali i Republici Srpskoj”, poručio je Đajić.

Ostavite komentar: