Borenović nakon protesta opozicije: Narod pokazao volju da se stane u kraj izbornim krađama

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je u izjavi koju su iz te stranke dostavili medijima da je zahvalan svakom čovjeku koji je sinoć bio na protestu opozicije u Banjaluci, kao i da je ponosan na odlučnost koja je pokazana tokom šetnje.
“Dostojanstveno, mirno, a u isto vrijeme ponosno i prkosno, naš narod je juče pokazao svoju volju, a to je da se stane u kraj izbornim krađama i da se pokaže vjera u Jelenu Trivić i njenu pobjedu”, rekao je Borenović, saopšteno je iz PDP-a.
Borenović kaže da je uprkos pokušajima opstrukcija, događaj protekao kako je planirano.
“Premijer Višković i srpski član Predsjedništva Dodik su pokušali da dezinformišu javnost da neće biti protestne šetnje, valjda iz nekog tužnog pokušaja da obeshrabre narod, što im nije uspjelo. Časni ljudi u MUP-u nisu podlegli pritiscima da se šetnja zabrani i na tome sam im zahvalan. Nije bilo niti jednog incidenta, a ni u parku, ni na ulici, ni na trgu nema niti jednog bačenog papirića. Banjaluka jutros blista u svakom pogledu, a posebno od ponosa zbog veličanstvenog skupa za odbranu narodne volje”, dodao je Borenović.

Ostavite komentar: