“Biće namijenjen drugoj vrsti hejtera”: Stevandić najavio drugi dio spota koji je podigao veliku prašinu

Nenad Stevandić, predsjednik stranke Ujedinjena Srpska, rekao je danas da će sačekati da se okonča proces koji se protiv stranke vodi, pa potom objaviti drugi dio spota koji je izazvao brojne reakcije javnosti, a potom i CIK koji je ovoj stranci zabranio učešće na izborima u novembru.

Prema Stevandićevim riječima, spot će biti najmijenjen ”drugoj vrsti hejtera”.

”Sačekaćemo da se završi proces pa ćemo pustiti nastavak spota koji je nešto malo drugačiji – za drugu vrstu hejtera”, najavio je on uz teške optužbe na račun CIK-a koji je, prema njegovim riječima, pod velikim političkim uticajem.

”Ono što je potpuno nevjerovatno je da je pokrenuta jedna medijska histerija kao da se desilo Bog zna šta u 42 sekunde tog spota. Ova odluka je najveće kršenje ljudskih prava u Evropi u proteklih nekoliko decenija”, dodao je on za N1.

Kako je istakao riječ je o umjetničkom prikazu.

“O nečemu gdje su u 42 sekunde nikom ne prijeti i nije rečena ružna riječ i nije pozvano ni na kakvu akciju. Priča je u subjektivnom utisku, imamo ne znamo koliko desetina hiljada ljudi koji su nam poslali podršku u komentarima”, kazao je on uz poruku da u spotu nema poruka mržnje.

Zatim je optužio CIK.

“On se bavi izmišljenim percepcijama. Ne može neko na osnovu svoje politički motivisane percepcije, praviti od ovoga nešto što će od nekoga uzeti da bira i bude biran”, naglasio je on.

Ostavite komentar: