Banjac kritikovao Šarovića: Uopšte ne zna šta želi njegov narod

Lider Narodne partije Srpske (NPS) Darko Banjac smatra da je dobro to što će se srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastati sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, a da je lider SDS-a Mirko Šarović, ako misli da je taj sususret nepotreban, onda to trebao i da kaže.
“Mislim da Šarović uopšte ne zna šta želi njegov narod, a ono što je najgore ne zna šta želi ni on. Ukoliko je mislio da se ne treba sastati Dodik sa Putinom onda je to trebalo i da kaže”, rekao je Banjac Srni.
Banjac je komentarišući izjavu lidera SDS-a da bi se “Dodik sastao s crnim đavolom, ako bi mu to pomoglo da on i njegova partija bolje prođu na izborima”, istakao da Šarović “već odavno ne zna šta priča” i ima velike probleme u okviru svoje partije jer dio stranke ne želi da podrži njegovu kandidaturu na predstojećim izborima.
“Sasvim je razumljivo što neće da ga podrži kada, ukoliko je to tako mislio, ruskog predsjednika Vladimira Putina naziva crnim đavolom”, rekao je Banjac.
On je dodao da SDS na posljednjoj sjednici parlamenta Srpske nije bio prisutan tokom glasanja o zaključcima da se ne uvode sankcije Rusiji.

Ostavite komentar: