Banjac: Izetbegović želi BiH bez Srba

Predsjednik Narodne partije Srpske /NPS/ Darko Banjac rekao je da lider SDA Bakir Izetbegović nastavlja da vrijeđa Srbe i pokazuje da bi želio da ih protjera iz BiH.

“To nije ništa čudno jer je osnovna platforma SDA kao stranke islamska BiH i da bude to zemlja bez Srba. NJegova izjava pokazuje da bi on želio da protjera sve Srbe iz BiH”, rekao je Banjac Srni komentarišući izjavu Izetbegovića da “oni kojima se ne sviđa BiH, idu, a zemlje će ponijeti onoliko koliko im ostane na cipelama”.

Banjac je poručio da Izetbegović treba da zna da Srbi imaju Republiku Srpsku.

“Nemamo ništa protiv da on ostatak te vještačke tvorevine BiH uzme za sebe. Neće više niko i nikada uzeti, oteti ili okupirati ni grumen naše zemlje Republike Srpske”, rekao je Banjac.

On je naglasio da će Republika Srpska postojati još vijekovima i svojim postojanjem smetati svima koji razmišljaju kao Izetbegović.

“Mi nemamo kuda i to ćemo braniti, jer su to naša ognjišta, to je naša djedovina. U neku ruku mi je i žao Izetbegovića jer on zna da se polako, ali sigurno, bliži kraj jedne tvorevine. A, ako već želi da osjeti na nogama i vidi kako izgleda naša zemlja, neka dođe da pomogne u poljoprivrednim radovima u našim njivama. Tako bi bar bio od neke koristi, iako lično mislim da ni to ne zna raditi”, rekao je Banjac.

 

 

Ostavite komentar: