Balkan Helicopters otkrio: Ceca besplatno letjela za Banjaluku

Prvi čovjek srpske kompanije Balkan Helicopters Goran Krneta potvrdio je za portal ‘Nova.rs’ da je njihovim helikopterom u subotu pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović prevezena iz Beograda u Banjaluku.

Ceca je u vili Slatina u opštini Laktaši pjevala na slavlju povodom stupanja u brak njenog dugogodišnjeg prijatelja i direktora Helikopterskog servisa Republike Srpske Bobana Kusturića sa njegovom izabranicom Irenom Stupar.

„Boban je moj prijatelj, ona je dobila let besplatno. To je bio privatan let. Ceci bismo dali srce, a ne samo let helikopterom“, rekao je Krneta.

Nakon spekulacija u nekim medijima da je poznata pjevačica prevezena helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske o trošku poreskih obveznika, iz tog servisa juče su demantovali te tvrdnje.

“To je bio je let privatnim helikopterom kompanije ‘Balkan Helicopters’, koja je registrovana u Republici Srbiji kao Heli taxi – Charter flights kompanija, i Svetlana Ražnatović je prevezena helikopterom navedene kompanije tipa R 66 registarske oznake YU HMS kojim je upravljao pilot Aleksandar Savić”, navedeno je u saopštenju Helikopterskog servisa Republike Srpske.

Inače, prema informacijama sa sajta kompanije Balkan Helicopters iznajmljivanja njihovog helikoptera košta 660 evra po satu bez PDV-a.

 

 

Ostavite komentar: