Antonić komentarisao ostavku Grmuše i poručio: U PDP-u nema mjesta ni za Jelenu Trivić

25.06.2021. | 16:40

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Momčilo Antonić, komentarisao je ostavku Milka Grmuše na mjestu generalnog sekretara PDP-a i poručio da on nije dio priče gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

“Dok PDP tajkunskim novcem kupuje skupštinsku većinu u Banjaluci koja će im omogućiti privatizaciju parkinga i druge gradske imovine, odlaze im ljudi poput Milka Grmuše koji očigledno imaju karakter, viziju i obrazovanje i koji ne prave kompromise zarad ličnog komoditeta. Ostavka na mjestu genseka PDP-a dolazi u vrijeme promocije BH unitarne politike od strane gradonačelnika Banjaluke, a Milko je pokazao da nije dio te priče i javno potencira nezavisnu Srpsku”, napisao je Antonić na društvenim mrežama.

On se osvrnuo i na poslanicu ove stranke u Jelenu Trivić.

“U PDP-u nema mjesta ni za Jelenu Trivić, ali ona očigledno još nije svjesna svega toga”, dodao je Antonić.

Podsjetimo, Grmuša je danas obavijestio javnost da je dao ostavku na funkciju generalnog sekretara u ovoj stranci.

“Dragi prijatelji, želim da vas obavijestim da sam zbog brojnih obaveza podnio ostavku na funkciju generalnog sekretara PDP-a. Od srca se zahvaljujem svim sjajnim ljudima, poštenim i iskrenim članovima PDP-a na odličnoj saradnji i svemu što su me naučili i političkim i životnim savjetima koje su mi dali”, naveo je on na svom Fejsbuku profilu i dodao da je njegov politički cilj ostaje emancipovana Republika Srpska, pametna, uređena, bogata i koja BiH koristi da sebe maksimalno ojača i praktično dovede do nezavisnosti.