Andrea Dorić se vratila u Socijalističku partiju: Ispravljam učinjenu grešku i veoma sam zahvalna

Narodni poslanik Andrea Dorić pristupila je danas Socijalističkoj partiji Republike Srpske.

“Vratila sam se u Socijalističku partiju koja mi je prvobitno i dala povjerenje i od koje sam dobila mandat narodnog poslanika. Socijalistička partija je partija u kojoj sam odrasla i politički stasala i kojoj dugujem sve. Ovim povratkom ispravljam učinjenu grešku i nastavljam gdje sam stala, još jače i sigurnije da radim u punom kapacitetu do kraja mandata, ali, naravno, i u periodu poslije toga. Vraćam se timu pravih ljudi i pravih socijalista. Veoma sam zahvalna za pruženu priliku, koju ću nastojati opravdati svojim djelovanjem”, istakla je Dorićeva.
Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić je rekao da je ovo važan čin u ovom trenutku, jer je Dorićeva i započela mandat u Narodnoj skupštini u okviru liste Socijalističke partije.
“Stoga je potpuno logično da na ovaj način nastavljamo dalju saradnju. Ja cijenim da će to dati značajan doprinos ukupnom djelovanju Socijalističke partije i aktivnostima u kojima je ona ranije učestvovala okupljajući mlade, s obzirom da je u jednom periodu bila i predsjednica Aktiva mladih naše partije. Ovaj čin je poruka mladim ljudima da nastave da djeluju u Socijalističkoj partiji, kao i poziv da se svi koji su se u jednom trenutku pokolebali i otišli na drugu stranu sada vrate i da nastavimo dalje raditi i graditi Socijalističku partiju i na taj način davati doprinos razvoju Republike Srpske i unapređenju života u njoj”, naglasio je Đokić.
Prema njegovim riječima, ovo je jedan odgovoran čin u trenutku kada opcija u kojoj je Dorićeva donedavno bila nema neku perspektivu.
“S druge strane, Socijalistička partija je partija koja ima sigurnu budućnost. Mi smo važan dio tkiva Republike Srpske, uvijek smo to bili i uvijek ćemo biti. Jako je značajno da okupimo mlade i kreativne ljude, a gospođica Dorić to svakako jeste”, zaključio je predsjednik SP Đokić, piše ATV.

Ostavite komentar: