Stiže novitet! Samsung radi na prvom jeftinom preklopnom mobilnom telefonu

Kompanija Samsung nema veliku konkurenciju na tržištu preklopnih mobitela, a sada navodno priprema novi s pristupačnijom cijenom.

Uređaj se razvija pod oznakom SM-F415, a slovo F nagovještava da bi trebao imati preklopni mehanizam. S obzirom na šemu nomenklature koju je Samsung usvojio ove godine, mobitel će biti dio Galaxy Z porodice, ali konačno ime uređaja nije poznato.

Glasine govore da će Sasmungov jeftiniji preklopni mobitel biti dostupan sa 64 i 128 GB interne memorije, kao i u crnoj, zelenoj i plavoj boji. Šarka će biti slična onoj koju ima Galaxy Z Flip za razliku od one kod modela Fold koji se otvara i postaje tablet.

Ovo nije prvi put da čujemo kako Samsung želi na tržište plasirati jeftinije preklopne mobitele. Šarke i ultra tanko staklo su skupe komponente, ali bi Samsung mogao smanjiti troškove nešto slabijim specifikacijama.

Preklopni uređaji su još uvijek novitet na tržištu, mnogi proizvođači su ih pokušali proizvesti, ali su samo neki uspjeli. Samsung je zasad napravio najveći napredak.

Ostavite komentar: