Stiže nova opcija na Tviteru: Taster za izmjenu poruka

Tviter Blu pretplatnici u Kanadi, Australiji i na Novom Zelandu će prvi dobiti opciju izmjene tvitova.

Nakon što su korisnici godinama molili Tvitrer da implementira taster za izmjenu tvitova, želja im je konačno ispunjena. Kompanija je počela da isporučuje funkciju korisnicima u Kanadi, Australiji i na Novom Zelandu.

Međutim, funkcija ja dostupna samo Tviter Blu pretplatnicima. Pored toga, opcija nije dostupna u Sjedinjenim Američkim Državama, koji će je dobiti uskoro. Takođe, Tviter planira da je ponudi i na drugim tržištima.

Tviter Blu pretplatnici, koji su poslali tvit i uvidjeli da su napravili grešku, imaće 30 minuta da izvrše izmjene. Tokom tog vremenskog perioda tvit će moći da izmjene do pet puta. Zbog transparentnosti, u tvitu će se videti “last edited” oznaka i vrijeme posljednje izmene. Klikom na nju, videće se kompletan istorijat izmjena.

Kompanija tehnički još uvek testira opciju izmene tvitova – biće dostupna u okviru Labs sekcije Tviter Blu servisa, čija pretplata košta pet dolara mjesečno.

Prema navodima sa stranice za podršku, moći će da se menjaju samo originalni tvitovi i citati. Teme, odgovori, retvitovi, zakačeni tvitovi, Super Folov tvitovi i oni koji dolaze sa eksternih sajtova neće moći da se mijenjaju.

Ostavite komentar: