Različite greške: Instagram mnogima nije radio, problem otklonjen

Ukoliko ste sinoć imali problema sa pristupanjem Instagramu – niste jedini. Izvještaji širom interneta (Downdetector, Reddit), ukazuju na to da su brojni korisnici prijavljivali različite greške sa servisom.

Korisnici Instagrama su primjećivali ekrane na kojima nisu ulogovani, stranice sa praznim objavama fotografija, “Welcome to Instagram” poruke kao da imaju potpuno novi nalog ili feedove koji se ne učitavaju nakon nekoliko fotografija.

Rano jutros, poslije ponoći, Instagram je objavio da su pomenuti problemi riješeni, pa bi aplikacija trebalo ponovo da funkcioniše bez problema.

U izjavi za The Verge, iz Instagrama su istakli: “Tokom jučerašnjeg dana korisnici su imali problema sa pristupanjem Instagramu. Riješili smo problem brzo za sve koji su bili pogođeni ovim i izvinjavamo se zbog neugodnosti”.

Zanimljivo je da prestanak rada Instagrama nije bio u vezi sa nekom posebnom funkcijom, tako da ostali servisi rade. NetBlocks je prijavio da su problemi sa Instagramom primjećni na globalnom nivou, ali sada više nema blokiranja rada koji je široko rasprostranjen, prenosi B92.

Ostavite komentar: