Ostavlja bez riječi: Isplivale fotografije koje prikazuju crni Playstation 5 i DualSense kontroler

Zvanično predstavljanje dizajna Playstation 5 konzole proteklo je izuzetno dobro, pošto je Sony sa izuzetno riskantnim futurističkim dizajnom, bijelom bojom, gabaritom i zaobljenim ivicama uspio da oduševi fanove.

Na odlični dizajn se nadovezala i izjava da će u ponudi biti više različitih kombinacija koje će biti predstavljene kasnijeg datuma. Prije nego što je Sony stigao da otkrije kakav još PS5 dizajn ima u planu, jedna verzija je već procurila pred fanove i umjesto bijele prikazuje kako će konzola izgledati kao crna, prenosi play.co.rs.

Procurjela fotografija gotovo da ostavlja bez riječi, pošto se nama čini da je crna boja još bolja. Sa njom plavo LED osvjetljenje više dolazi do izražaja i sama konzola djeluje nekako snažnije. Crni dizajn DualSense kontrolera je takođe izuzetno dopadljiv, zahvaljujući takođe plavom LED svjetlu, ali i bijelim oznakama na tasterima koje kao da daju neku uravnoteženost.

Fotografija dolazi od strane nepoznatog izvora, tako da ovo moramo uzeti sa rezervom dok Sony ne predstavi zvanično ovu vrstu PS5 uređaja. U svakom slučaju, “crni” Playstation 5 je nešto što se praktično podrazumijeva, imajući u vidu da su prethodne generacije konzola sve bile tamne prebojenosti.

Pored toga što će postojati različiti dizajn od strane samog proizvođača, nedavno je otkriveno da bi izgled Playstation 5 konzole mogli prilagođavati promenom plastičnih stranica.

Ostavite komentar: