Nove “spasonosne” opcije: Vocap rješava probleme koji su nervirali korisnike

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje na svijetu ove godine je često privlačila pažnju, što zbog ograničenja koja je uvodila usljed širenja dezinformacija o pandemiji korona virusa, što zbog raznih noviteta.

U posljednjih osam mjeseci uveden je Dark Mode, animirani stikeri i omogućen video čet sa više učesnika.

Tu, međutim, nije kraj. Vocap je sada za svojih skoro dvije milijarde korisnika spremio još četiri iznenađenja, nove “bonus” opcije koje bi uskoro mogle da se nađu i na vašim uređajima.

“Utišavanje” starih četova

Ova opcija bi zaista mogla da bude korisna svima kojima je dosadilo da im stari grupni četovi povremeno “iskaču” sa novim porukama. Opcija će imati dva podešavanja: potpuno deaktiviranje notifikacija i automatsko skrivanje neaktivnih četova.

Više slobodnog prostora

Ako ste od onih koji stalno kubure sa slobodnim memorijskim prostorom na svojim telefonima, Vocap bi tu uskoro mogao da vam pomogne.  Ova opcija je trenutno u razvoju i mogla bi da postane dostupna u narednim mjesecima.

Taj apdejt će vam u svakom trenutku prikazivati koliko memorijskog prostora zauzima sam Vocap i svi sadržaji koji su sa njim povezani (fotografije, video snimci, gifovi, linkovi…).

Opcija će prikazivati koliko svaki od tih sadržaja zauzima, pa ćete tako moći da vidite koji od njih su najveći “žderači” memorije. Moći ćete da vidite i koliko fajlova ste slali i forvardovali drugim korisnicima.

Vocap na više uređaja

Popularna aplikacija bi konačno mogla da dozvoli svojim korisnicima da mogu da je koriste na više uređaja. Kako navodi WABetaInfo, Vocap je počeo da testira opciju i ovu opciju.

Upravo ona bi trebalo da omogući korisnicma da svoje naloge vezuju za više različitih uređaja, pa bismo uskoro, osim sa telefona, mogli da četujemo i sam računara i tableta. Jednom nalogu bi trebalo da bude omogućen pristup sa četiri uređaja istovremeno.

Konačno – Ajpod!

Prvi put od kada postoji, Vocap će uskoro imati i svoju jedinstvenu Ajpod aplikaciju, koja će konačno riješiti muka sve korisnike ovog uređaja koji su se do sada na različite, ne baš “prijateljski nastrojene” načine, mogli da je koriste, prenosi Telegraf.

Ostavite komentar: