Kartaška igra za Android za kojom je poludio cijeli region!

Za kartaškom igrom za Android “Mau King – Mau Mau, Crazy 8's” zavladala je prava pomama u regionu.

Razlog za ogromnu popularnost je što je Mau King – Mau Mau, Crazy 8's objavljen na Google Play-u kao jedina igra koja je nedostajala na spisku nama najbitnijih igara za Android. Sve do sad na svom Android telefonu mogli ste igrati remi, tablić i poker protiv ljudi iz cijelog svijeta, ali niste mogli igrati “MAU MAU”, jednu od najpopularnijih igara kod nas. Ruku na srce, mau-mau nije potekao s ovih prostora nego iz Njemačke, i na marketu je već bilo nekoliko verzija te igre, ali s drugačijim kartama i po drugim pravilima.

I ne samo da se desila igra koja u potpunosti izlazi u susret našem tržištu, nego je urađena u skupoj produkciji – sa HD grafikom, punim multiplayerom gdje igrate s parnjacima širom svijeta, dvomjesečnim liderbordom, 8 nivoa jačine igrača i sve to – po kartaškim pravilima kakva važe na Balkanu, od Hrvatske, preko Bosne do Srbije i Crne Gore.

Igru na Google Play-u potpisuje kompanija Coldevel Game Studio, i dostupna je na srpskom, bosanskom i hrvatskom jeziku, pored engleskog i još nekoliko stranih jezika. Dovoljno je da sistem telefona bude podešen na određeni jezik, i igra sama detektuje koji jezik treba da koristi. Sudeći po stranim imenima nekih igrača, primijetili smo da se za kratko vrijeme proširila i u druge zemlje. Naročitu pažnju je osvojila na društvenim mrežama, jer se igra služi mehanizmima “šerovanja” da bi širila popularnost.

Mau King – Mau Mau, pored Androida može se igrati i u bilo kom brauzeru, na play.mauking.com.

Pravila za igru možete pročitati i unutar igre i na raznim mjestima na internetu (Mau King – pravila mau-mau, ili Klub “Mau Mau” – Pravila igre). Vaš cilj u igri je da gradite nivo svog igrača sticanjem iskustva. Počinjete igru kao šegrt, a s višim iskustvom postajete senior, profesionalac, šampion itd. sve do Mau Kralja.

Za prijavu je najbolje imati Facebook nalog, mada se može prijaviti i anonimno, i već ste u nekoj od soba za igru. Svakog dana dobijate nove besplatne čipove za igru, a osvajate i čipove drugih igrača pri svakoj pobjedi.

Definitivno će biti hit tokom ljeta koje slijedi, tako da požurite na Google Play da igrate Mau Mau na Vašem Androidu i prikupite iskustvo!

Ostavite komentar: